Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Υπάρχουν συνολικά 3 σταθμοί τροφοδοσίας και 3 πηγές.

Ο 1ος Σταθμός βρίσκεται πάνω σε δασικό δρόμο, στην Πηγή «Κοπανούλα » στο 5o χιλ. της διαδρομής σε υψόμετρο 1010μ. και θα περιέχει νερό, μπάρες, γλυκά και αλμυρά σνακ, coca cola, φρέσκα και ξερά φρούτα.

Ο 2ος Σταθμός βρίσκεται , στην Πηγή «Μαστορούλι » στο 9o χιλ. της διαδρομής σε υψόμετρο 1070μ. θα περιέχει νερό, μπάρες, γλυκά και αλμυρά σνακ, coca cola, φρέσκα και ξερά φρούτα.

Ο 3ος Σταθμός στη διασταύρωση των μονοπατιών προς Καταφύγιο Κρεβάτια και Αγ. Απόστολοι στο 14ο χιλ. της διαδρομής σε υψόμετρο 830μ. θα περιέχει νερό, μπάρες, γλυκά και αλμυρά σνακ, coca cola, φρέσκα και ξερά φρούτα

Επίσης μόνο νερό θα μπορούν να προμηθευτούν οι αθλητές στην πηγές που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής όπως : 
Ρέμα Τσαβάλι στο 3ο χιλ και υψομ 550μ
Ίταμος 5ο χιλ υψομ 980μ
Άνω Κοπανούλα 6ο χιλ υψομ 1.120μ

NORTH OLYMPUS TRAIL VRONTOU (NOT VRONTOU)

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς διοργανώνει κάθε χρόνο αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 20 χιλιομέτρων με την επωνυμία North Olympus Trail Vrontou (ΝΟΤ Vrontou), καθώς και έναν μικρότερο των 6 χιλιομέτρων με την επωνυμία 'Το μονοπάτι της Αγίας Κόρης', στα άγρια μονοπάτια του Βορείου Ολύμπου στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας του Δ. Δίου.

Στόχος του αγώνα είναι η προβολή και ανάδειξη της βορειοδυτικής πλευράς του Ολύμπου. Ο αγώνας κινείται σε χαμηλό υψόμετρο και οι σταθμοί τροφοδοσίας προσεγγίζονται από αγροτικό δρόμο. Ο αγώνας των 20km έχει αφετηρία τους Αγ. Απόστολους (όπου και τα γραφεία του ΕΟΣ Βροντούς) και ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή: Αγ. Απόστολοι – Αγία Κόρη – Ίταμος (πηγή), Έλατος, Μαστορούλι (πηγή), Παπά Αλώνι, Κατραναριά, Παλαβός, Σπηλιές και καταλήγει στους Αγ. Απόστολους.

 H συνολική θετική υψομετρική διαφορά του αγώνα των 20km NOT VRONTOU είναι 1,450μ.

Περισσότερα...

ΔΡΑΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Ενημερωθείτε για τις δράσεις του συλλόγου μας καθώς και για κάθε είδους ανακοίνωση που αφορά τον Ορειβατικό Σύλλογο Βροντούς

Περισσότερα...